Právě se nacházíte:

PROMO akce

Pomoci dětem, postiženým lidem, zvířatům a zkrátka všem, kteří to potřebují, může každý z nás. Ale většinou ani neví co se kolem něj děje.

A k tomu se vytvořil projekt NEJENDETEM.CZ kterému jsme kmotrem. Díky němu tým lidí vytváří zcela zdarma weby pro organizace ( více na www.nejendetem.cz ) .

Aby ale toto bylo vůbec možné, tento tým lidí je třeba podpořit. A to je možné mnoha způsoby, a pokud pomineme darování určité finanční částky, která se vždy hodí, je ale mnoho dalších možností.

Zde jsou příklady možností, jak pomoci a přitom Vás to nebude stát žádné výdaje navíc, nebude to nikoho bolet a všichni budeme spokojení. Vaše jméno (Vás nebo firmy) uvedeme do seznamu partnerů a navíc Vám pomůžeme zvýšit návštevnost Vašich www stránek.

  • Nakupujte v obchodech s certifikátem NEJENDETEM

    www.obchodnidumpraha.cz
    www.noveelektro.cz
    www.asusteam.eu
    www.caffe08.cz
    www.2day.cz
    www.unomarket.cz

  • Jako každý, zcela jistě i Vy máte hosting u nějakého providera. A pokud ho svěříte firmě Web2Way, budete mít špičkový hosting na INTEL serverech, které jsou díky projektu NEJENDETEM.CZ od INTELu za zlomek ceny, a 20% jde na provoz a 80% jde jako dar na tento projekt. A nebudete platit víc než dosud.

    Navíc můžete mít nyní speciálně svůj server s neomezeným traffic limitem za speciální cenu.

  • Nechte si vytvořit nebo jen zoptimalizovat www stránky. 50% Vámi zaplacených peněz jde přímo na výrobu, 50% jako dar projektu.

Doprovodný obrázek



Rozhodnutí je čistě na Vás, tento web na kterém nyní jste byl vytvořen také v rámci podpory, ale vidíme, že technologie, které jsme dostali společně s webem (Taskpool, Marktime, analýzu ..) není pro nás tím, že jsme "něco" podpořili a "něco" dostali. Ne! Tento systém zvládá obsluhovat 1 člověk a vše je automatické, od formátování, publikování článků, rozesílání mailů až po helpdeskové řešení atd.

Cokoliv budete potřebovat, můžeme pro Vás na oplátku za podporu napsat článek, který je jinak zpoplatňován nemalou částkou, ale i za malou pomoc Vás mohu zařadit do projektu, a napíšeme o Vás. Stačí se ozvat na telefon:  774 212 260 (Roman Kunert) a nebo napsat ZDE..

Speciálně pro tuto podpůrnou akci můžete získat eshop bez vstupních investic a systém, který se jinak prodává od 199 tis v základní variantě, můžete mít již za 990,- Kč měsíčně. 50% jde na provoz, 50% jde na projekt jako pomoc.

Doprovodný obrázek