EKOSPOL zahajuje prodej bytového areálu Vilapark Uhříněveská obora

Přední česká developerská společnost EKOSPOL a.s. dnes oficiálně zahájila prodej dalšího rezidenčního projektu. Bytový areál Vilapark Uhříněveská obora nabídne celkem 151 vysoce kvalitních nových bytů v pěti tří až pětipodlažních viladomech v těsném sousedství chráněné Obory v Uhříněvsi.

Bytový areál Vilapark Uhříněveská obora je koncipován jako rezidenční projekt nabízející nejlevnější rodinné bydlení v celé Praze. Na všechny byty v projektu Vilapark Uhříněveská obora se vztahuje dlouhodobá výzva společnosti EKOSPOL nazvaná Záruka nejnižší ceny! Pokud jakýkoli zájemce nalezne levnější srovnatelný byt od konkurenčního developera, EKOSPOL tuto nižší cenu dorovná a ještě klientovi poskytne další slevu ve výši 50 000 Kč.

„Ceny bytů v bytovém domě D, jejichž prodej dnes zahajujeme, dosahují v průměru 39 400 Kč za metr čtvereční včetně DPH. V praxi to znamená, že byt 1+kk koupí zájemci již za 1,4 mil. Kč, 2+kk za 1,8 mil. Kč a 3+kk za 2,9 mil. Kč,“ vypočítává Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL.

Výstavba projektu Vilapark Uhříněveská obora by měla být zahájena na jaře příštího roku, první obyvatelé by se do nových bytů mohli stěhovat již v létě 2013.

Koncepce projektu
Bytový areál Vilapark Uhříněveská obora vyroste mezi ulicemi Bečovská a V Bytovkách v těsném sousedství chráněného lesního porostu Obora v Uhříněvsi. Bude tvořen pěti viladomy s třemi až pěti nadzemními podlažími, které se stanou harmonickým propojením bytových a rodinných domů v sousedství a nabídnou nádherný výhled na lesní oboru z většiny bytů. U bytů v přízemí jsou navrženy velmi žádané předzahrádky, u bytů v horních podlažích pak atraktivní střešní terasy. Dispozice bytů sahají od 1+kk (31 m2) až po 3+kk (80 m2).

Milovníky přírody a aktivního trávení volného času jistě nadchne bezprostřední blízkost více než 30 hektarů zalesněné plochy v přírodní památce „Obora v Uhříněvsi“ či docházková vzdálenost Podleského rybníka, třetího největšího rybníka v Praze, který je zejména v létě oblíbeným a vyhledávaným místem ke koupání.

EKOSPOL = objektivně nejlevnější a nejprodávanější nové byty v Praze!
Developerská společnost EKOSPOL je díky dlouhodobé strategii maximalizace obratu a zároveň minimalizace firemní režie developerem s jednoznačně nejlevnějšími novými byty v Praze. Ceny bytů začínají na 26 800 Kč za metr čtvereční včetně DPH a těmto cenám nemohou při objektivním srovnání konkurovat ani výrazně větší developeři.

Podle objektivních kritérií jsou byty od EKOSPOL a.s. zároveň nejprodávanějšími byty v Praze, což dokládá fakt, že EKOSPOL je jediným z velkých developerů, který má všechny dokončené byty neustále vyprodány.

EKOSPOL zároveň financuje všechny své rezidenční projekty výhradně z vlastních finančních prostředků bez použití bankovního či jiného cizího kapitálu. To dokládá např. i fakt, že pro své projekty zásadně nezakládá žádné účelově založené společnosti a za všechny své závazky vůči klientům ručí společnost EKOSPOL a.s. svým základním kapitálem. Unikátní finanční stabilitu společnosti dokládá i uznávané ratingové ocenění ČEKIA Stability Award, v němž EKOSPOL získal jako jediný rezidenční developer v Praze nejvyšší možné hodnocení AAA Excelentní a zařadil se mezi 100 nejstabilnějších českých firem ze všech oborů. Takovou jistotu svým klientům neposkytuje žádný jiný velký developer v Praze.